Erdő szélén Házikó

3400 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sándorfalva külterületi részén csendes, zöld övezetben, kínálom eladásra ezt az 1112 m2 területű, 1.55 AK értékű, az Ingatlan nyílvántartásban Zárt Kert megnevezésű sarki ingatlant. A Földtörvény szabályai ismeretében az ingatlan kifüggesztési kötelezetséggel bír (a kifüggesztési eljárás 30 napra csökkent)

Területi elhelyezkedését tekintve megközelíthetősége végig betonúton történik az utolsó 1 km a homokos út, igaz erdő szélén helyezkedik el de kertkapcsolattal rendelkezik.

Területén egy 40 m2 es téglafalazatú épület épült. Közművek közül a villany került bevezetésre, víz fúrtkúton keresztül érkezik, fűtését fatűzeléssel oldották meg.
A kétbejáratos épületben, 1 szobát, 1 fél szobát, 1 fürdőszobát, 1 konyhát és 1 étkezőt alakítottak ki. Nyílászárói fából vannak, tetőfedése cseréptető.

Az udvarra gépjárművel kettő bejárati lehetőség adott. A terület teljessen körbekerített, 2 alma- és körte fa,illetve fenyőfa díszíti az udvart.

Ha madárcsicsergős napokra vágyik, természetközeli helyen és meglátta elképzeléseit az ingatlanban akkor keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.


Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06-30-643-2829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva
PRÉMIUM

Hegedűs Csabáné Éva

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban