Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Erdőkertes, Géza hegyen csodálatos építési telek

1188 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Pest megyei Erdőkertesen, gyönyörű panorámával és jó adottságokkal rendelkező építési telek eladó a Zrínyi utcában a Géza hegyen.

A telek 1053 m2 területű, összközműves utcáról nyílik, a telekre azok beköthetőek. Az ingatlan szélessége 18,73 m, hosszúsága 56,2 m.

Panorámás, csendes helyen van, mellette egy szintén építési saroktelek található, amely szintén eladó, így befektetésnek önállóan, avagy a 2 telek vásárlása esetén is kiváló. A duplatelken jelenleg 3, esetlegesen 4 lakásos társasház is építhető.

Két telek együttes vásárlása esetén 30.000.000 Ft a vétel ár.
A meghirdetett árak alkuképesek.

30% a beépíthetősége (nincs bontandó építmény sem) és 1/1 tulajdonostól eladó. Tereprendezés szükséges. A telek az Lke-2 lakóövezetbe tarozik, épületmagasság 5,5 m.

Az infrastruktúra kiváló, közvetlen alacsonypadlós buszjárat és vonat van Budapestre. Az ingatlantól mindössze 15 percre található a buszállomás, ahonnan Budapestre, a 3 percre lévő megállóból pedig közvetlen Gödöllőre indul busz. 15 perc autóúttal elérhető az M3-as autópálya.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).

Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Kapcsolattartó
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.