Erkélyes 77-es!

1614 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Erkélyes 77-es!
Kifejezetten jó elosztású 3 plusz 1 fél szobás panellakás eladó. A 77 m2 alapterület a 4 külön bejáratú szobán túl tágas előszobát, kellemes konyhát kamrával, külön WC-t, fürdőszobát, és további 4m2 tágas erkélyt kínál új tulajdonosának. A lépcsőházban egy földszinti és egy emeleti tároló tartozik a lakáshoz.
A lakás a negyedik emeleten található, némi lépcsőzés után a gesztenye fák koronája öleli át a lakást, kellemes friss levegőt biztosítva a lakásban. A környék csendes, ugyanakkor infrastruktúrája fejlett. Boltok, iskola, óvoda, orvosi ellátás, közlekedés mind könnyen elérhető. A ház panelprogramos, szigetelt, műanyag nyílászárós, rendezett lépcsőházzal. Maga a lakás jelen állapotában funkcionálisan lakható, de egy igényes felújítás után hosszútávon szolgálhat otthonként akár nagyobb családnak, vagy csak azoknak, akik szeretnének több szeparált életteret.
Rezsi: közös költség 16 500 Ft, ami tartalmazza a főzéshez szükséges gázfogyasztást, szemétszállítást, lépcsőház takarítást is. A fűtés általány díjas távfűtés, víz, villany fogyasztás szerint.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Komoly vásárlási szándék mellet hitelügyintézéssel segítjük az anyagi forrás előteremtését. A jelenleg államilag finanszírozott 3 millió Ft-os lakás felújítási támogatás felhasználásával kedvező feltételek mellett lehet egy szépen rendbetett ingatlana, a piacon megtalálható újépítésű lakásokhoz képest kevesebb, mint fél áron!

Az ingatlan kulcsa nálam van, bármikor megtekinthető! Hívjon: +36 70 377 3333

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Cégvezető
Szeged
+36 (70) 377 3333
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.