Erkélyes lakás garázzsal

2794 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Gyárváros csendes utcájában keresem új tulajdonosát, ennek a másfél szobás erkélyes lakásnak, melyet garázzsal együtt lehet megvásárolni.
A lakás 4 emeletes társasház negyedik emeletén helyezkedik el.
Elosztása szerint: nappali, hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, előszoba és folyosó helyiségekből áll.
Az erkély tágas, közel 6nm-es, zárt falazatú.
A társasház pár éve felújításon esett át, külső homlokzatszigetelést, a lépcsőház új bejárati ajtót, nyílászárókat kapott. Ekkor a lakásban is új műanyag ablakok kerültek beépítésre szúnyoghálóval, redőnnyel felszerelve.
A lakás belsőleg felújításra szorul, így új tulajdonosa maga igényei, ízlése szerint alakíthatja, csinosíthatja, varázsolhat belőle igazi, meghitt otthont.
A kazán JUNKERS típusú kombi cirkó kazán, mely a melegvízről és a fűtésről is gondoskodik, a hőleadók radiátorok.
Tiszta, rendezett lépcsőház, kedves lakók, családias közösség, a ház mögött parkosított belső udvar , nyugodt környezet.
A garázsba a villany bevezetésre került, igény esetén a vízvételi lehetőség is könnyen megoldható.
Közelben buszmegálló, bolt, óvoda, iskola, kikapcsolódásként pedig 10 perc séta csak az Állatkert, az ETO Stadion és az AUDI Aréna is.
Lakás ára: 21.500.000,-Ft
Garázs ára: 4.000.000,-Ft

Remek megoldás fiatal párnak, akár befektetési céllal is. A garázs egy kincs, és most a lakással együtt igazán kedvező vétel lehet!

Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt.
Ügyfeleimenk az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással segítem őket.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.