Erkélyes, tágas lakás Újpest központjában

1212 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest IV. kerületében, Újpest központjában eladó erkélyes, tágas, világos lakás.

Az épület amelyben található a nyugati fekvésű ingatlan, 3 szintes. A lakás félkörgangos folyosóról nyílik az a 1. emeleten. A nappali és a hálószoba ablaka Újpest főterére, parkra és a Városháza felé néz. Az erkély a nappaliból nyílik. A lakás 81 m2-es, 2 szobából, hosszú és tágas folyosóból, konyhából, külön fürdő - és WC-ből és egy kamrából/gardróbból áll. Az erkélyes nagypolgári lakásnak a konyhája ablakos, ami szellőztetés miatt rendkívül előnyös.
A nagy belmagasság miatt minden helyiség alkalmas galéria kialakítására is. A bejárati ajtó biztonsági ráccsal védett.
Ezeken felül a lakáshoz zárható pince rész is tartozik.

Az ingatlan felújításra került 2019-ben, korszerűsítették az áramellátást és a fűtést. Az elektromos vezetékeket, víz és fűtési csöveket kicserélték. A fűtést korszerű villanykazán biztosítja, azonban a cirkofűtés kiépíthető. Némely helyen új nyílászárók is beépítésre kerültek. Felújításra került még a fürdőszoba, a WC helyiség és a konyha. A konyhába egyedileg gyártott minőségi, gépiesitett konyhabútor került beépítésre.
A közös költség és a rezsi alacsony.

Az ingatlan infrastruktúrája és elhelyezkedése kiváló. Az ingatlan közvetlen környezetében találhatóak iskolák, óvodák, közértek, Posta, Városháza, orvosi rendelők, éttermek, számos bevásárlási- és szórakozási lehetőségek. 2 perc gyalogos távolságra van Újpest központja, valamint az Újpesti Piac.
Az ingatlantól nem messze közlekedik a 12-es,14-es villamos, több városi és távolsági busz, illetve a 3-as metró.
Parkolni közterületen ingyenesen lehet.

A lakás központi elhelyezkedése ellenére csendes helyen van és ideális egyedülállóknak, családnak is egyaránt. Háziállattartás is lehetséges. Közös belső udvar is tartozik a lakáshoz.

Az ingatlan 1/1 tulajdonostól eladó és azonnal költözhető!
Az ára 52.900.000 Ft, áralku is lehetséges.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).
Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Kapcsolattartó
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.