Eszteregnyén újabb építésű családi ház

1217 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától mindössze 12 km távolságra, Eszteregnye településen eladó ez az új építésú, igélnyes, 135 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlanhoz közel 1000 nm-s rendezett terület tartozik, melyen garázs, és melléképület is helyet kapott.

A 2002-ben épített ingatlan 2018-ban bővülésen esett át. Az alapterülete ekkor egy szobával bővült, valamint a ház új tetőt kapott, mely Tondach tetőcsereppel lett ellátva. Fiatal kora okán az ingatlan nem igényel gépészeti felújítást, sem nyílászáró cserét. Az ingatlan műanyag nyílászárrói redőnyözöttek, szunyoghálóval ellátottak. Az épület 15 cm vastag homlokzati hőszigeteléssel ellátott. Az udvarba eletromos kapun keresztül juthatunk. Az udvaron épített kemence került kialakításra, melyhez kiülő is társul.
Az ingatlan helyiségei: 3 teljes értékű szoba, nappali, konyha étkezőrésszel, előtér, előszoba, fürdőszoba, wc, kamra, kazánház. A helyiségeket egy cirkó kazán melegíti radiátorokon keresztül.

Igényes, újabb építésű családi ház, melyet csak ajánlani tudok! Az ingatlan birtokba adása legkorábban 5 hónap múlva lehet esedékes.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.