Esztergomban sorház eladó!

1977 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Esztergomban sorház eladó. Az ingatlan a 80-as években épült, szigetelt, szép állapotú, felújított. A 243 m2-en épült ház lakóterülete 180 m2. Jelenlegi elosztás szerint 2 konyha, 5 szoba és 3 fürdőszoba található benne, így alkalmas lehet akár két külön élettér kialakítására is, de ideális nagyobb családok, vállalkozások számára. A fűtésről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, a hűtést klímaberendezés biztosítja. A nyílászárók műanyagok, a szobákban redőnnyel felszereltek. A ház melletti könnyűszerkezetes tároló kiválóan alkalmas kerékpárok, sporteszközök tárolására. A
teraszon keresztül jutunk ki a füvesített udvarra. Az emeleti teraszról gyönyörű kilátás nyílik az Esztergomot körülölelő hegyekre. Ajánlom mindenkinek, aki egy élhető, tágas otthont keres Esztergom családi házas övezetében, a természettől egy karnyújtásnyira.

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 843 2010
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.