ETO PARK MELLETT, AUDITÓL PÁR PERCRE

1334 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr Gyárváros városrész kedvelt utcájában, az ETO Park közvetlen szomszédságában vált eladóvá egy 52 m2-es 3. emeleti lakás.
A társasház kívülről szigetelt, a lakás részben felújított: a nappali kivételével műanyag nyílászárókat kapott és a konyhaszekrényt is cserélték.
A lakás fűtése gázkonvektorokkal megoldott, a havi rezsi 30 000 Ft, míg a közös költség 8 000 Ft/hó.
Az elrendezés praktikus, az előszobából balra a konyhába, jobbra pedig a kamrába jutunk, szembe pedig a tágas nappali nyílik. A konyhából beépített szekrényes közlekedőn keresztül jutunk el a hálószobába, valamint erről a közlekedőről nyílik a fürdő-WC is.
A nappaliból kilépve az erkélyről zöldövezet látszik, másik irányba tekintve pedig az ETO park épülete, melynek közelsége miatt a bevásárlás, szórakozás, sportolás élménye a lakás közvetlen közelében adott. A lakás tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető, utcán a parkolás ingyenes.
A lakáshoz saját és közös tároló is tartozik.
Ha egy remek elhelyezkedésű lakásra vágyik az Audihoz, ETO Parkhoz, Árkádhoz közel, NE KERESSEN TOVÁBB! NÉZZÜK MEG EGYÜTT!

Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalunk, díjmentes jogi tanácsadással, bankfüggetlen hitelügyintézéssel segítjük ügyfeleinket.

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.