Étterem, bár, söröző, panzió és lakás komplexum

1005 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Dunakanyarban, Dömösön eladóvá vált egy söröző, bár, étterem és panzió komplexum még egy külön lakással.

Tökéletes befektetőknek, számtalan lehetőség rejlik az ingatlanban, azonban teljes felújítást igényel.
A komplexum 2016-ig működött.
Az ingatlannak egy tulajdoni lapja és egy helyrajzi száma van, - különböző rész arányú - 4 tulajdonostól eladó.
Az ingatlanon egy teher van, amely a vételárból, már a foglalóból is kiegyenlítődik és törlődik.
A telek mérete: 1348 m2.

Az ingatlan több részből áll. Van egy korábban sörözőként funkcionáló épülete, egy étterem épülete konyhával, felszerelésekkel. Az étterem előtere egy külön bár egység volt, továbbá az étterem mellett és felett van egy panzió rész recepcióval 19 szobával és egy külön lakással. Az étterem alatt húzódik egy boros pince is.

A söröző külön álló egy szintes épület, amely az utcáról nyílik. Külön női, férfi mosdókkal rendelkezik, raktár helységgel. Az udvarra is nyílik, amely parkolónak, kerthelyiségnek is használható, oda a kapun keresztül vezet be az út. A sörözőben volt riasztórendszer kiépítve, azonban jelenleg nem üzemel.

Az étterem szintén az utcáról nyílik. Az étterem első részén egy bár működött, azon túl haladva hatalmas vendégtérrel rendelkezik, ahol korábban esküvői lakodalmakat is tartottak, ugyanis italkiszolgáló pult is található az éttermen belül. Női és férfi mosdóval ellátott. Az étteremhez tartozik egy hatalmas konyha, felszerelésekkel. A konyha részt követően raktár helység is van, illetve külön öltöző zuhanyzóval, WC-vel a személyzetnek. Kerthelyiség is tartozik az étteremhez, amely fedett, továbbá az étterem és söröző által körülölelt részen parkolót lehet kialakítani, avagy még egy nagyobb kerthelyiséget.

A sörözőt és az éttermet az emelet köti össze, ahol 19 szoba található mind külön fürdő - és WC helységekkel. A 19 szobát követően, a folyosó végén található egy külön bejáratú magánlakás, amely amerikai konyhás, nappalis, fürdőszobás, hálószobás. A 19 szobából 5 szobának utcai oldalra néz az ablaka, azonban ezek tetőtéri ablakok, a többi ablak a belső udvarra, avagy fás részre néz, így elég csendes környezetben található a panzió.

Az infrastruktúrája kíváló. A komplexum közelében találhatóak népszerű kiránduló célpontok, úgy, mint a Rám-szakadék, a Dömösi prépostsági romok és a Pilis egyik gyönyörű kilátója, a Rezső-kilátó.
Ezen felül Dömös középpontjában található az ingatlan amelyet autóval könnyedén meg lehet közelíteni, de a buszmegálló is a komplexum előtt van.

Az ára 130.000.000 Ft.

Az ingatlan árába beletartozik a teljes felszereltség és bútorozottság.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).
Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Kapcsolattartó
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.