Étterem eladó Écsen

10391 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Győr és környékén élők számára biztosan ismerős vendéglátóhelyet kínálok eladásra. Az Écs központjában található étterem és presszó családi vállalkozásként hosszú éveken át méltán volt kedvelt pihenőhelye a 82-es főúton haladóknak. Az épület első felét 1990-ben építették, majd 2003-ban került sor a hátsó rész, jelenleg étterem kialakítására. A két szogáltatói egység között található a konyha, kiszolgáló helyiségek, iroda. Az épület fűtéséről cirkó gázkazán gondoskodik, ugyanakkor fa tüzelésű kandallók is rendelkezésre állnak. Az épület közel 160 m2-es, az étterem 50 fő befogadását teszi lehetővé, azonban a terasz segítségével, vagy az első rész átalakításával ez a létszám tovább bővíthető. A vendéglátóhely jelenlegi felszereltsége, megjelenése, hosszú évek munkájának eredménye. Az ingatlan vételára magában foglalja a teljes felszerelést, amely lehetővé teszi az egész hely rendeltetésszerű működtetését. A nagy értéket képviselő konyhai nagygépektől kezdve az utolsó villáig minden technikai eszköz a rendelkezésére állhat egy sikeres vállalkozás elindításához. A felszerelések kitelepülést is lehetővé tesznek. További előnye az ingatlannak, hogy várhatóan 2021 nyarán átadásra kerül a Győr-Pannonhalma kerékpárút, amely további forgalomnövekedéssel kecsegtet. Az ingatlan megvásárlása befektetési szempontból is megfontolandó, hiszen jelenleg is bérleményként funkcionál.
Irodánk segítséget nyújt az adás-vétel teljes körű lebonyolításában. Hitel ügyintézői és ügyvédi szolgáltatással is rendelkezésére állunk!

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 843 2010
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.