Ettől a háztól Győr belvárosa csupán 10 km!

1566 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyúl új kialakítású utcájában, 1109 m2-es telken épülő ikerházak eladók! Mindkét ingatlan utcafrontról megközelíthető, így teljesen külön életteret biztosítanak leendő lakóik számára. A házak kizárólag a garázsnál kapcsolódnak, így önfeledten drukkolhat kedvenc csapatának, a szomszéd pedig szombat hajnalban is nyugodtan ihatja frissen őrölt kávéból főzött kávéját. A helyiségek kialakítása során a praktikumra a tervező nagy hangsúlyt fektetett. 97m2 -en, amerikai konyhás nappali, három élhető méretű szoba, gardrób, háztartási helyiség, fürdőszoba, és egy különálló mosdó szolgálja a kényelmet. A nappaliból közelíthető meg a nagyméretű, dél-nyugati fekvésű terasz. A házak vasbeton sávalappal épülnek, a főfalak vastagsága 30 cm, a födém könnyűszerkezetes. A homlokzati hőszigetelés 15 cm, a lábazat 10 cm szigetelést kap.
A tető Bramac Merito fekete betoncseréppel borított. 3 rétegű műanyag ablakok, illetve 5 ponton záródó bejárati ajtó kerülnek beépítésre. A lakásokba Saunier Duval Semiatek kondenzációs gázkazán szolgáltatja a meleget, radiátoros hőleadással. Az épületek emelt szintű fűtés kész állapotban kerülnek átadásra. A kivitelezést már megkezdték! A hirdetésben szereplő ingatlan 506 m2 saját telekrészen épül.

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 843 2010
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.