Exkluziv 85 m2-es, erkélyes lakás Győr belvárosában

6179 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-belváros, liftes házban 2 erkélyes lakás eladó
Győr belvárosában, a Dunapart közvetlen szomszédságában épült fel ez az igazán különleges társasház. Már messziről megfogja a tekintetet, kitűnik a többi közül.
A liftes, 5 emeletes társasház 2020-ban épült, a lakás ennek a 4.szintjén helyezkedik el.
A társasház magas minőségű anyagok felhasználásával épült, prémium kategóriát képvisel. Falazata 50 cm-es (Leier falazóblokk 30cm+20cm) szigetelt. Nyílászárói szintén a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, három rétegű hő és hangszigetelt, antracit színű. Bejárati ajtaja több ponton záródó, biztonsági. A lakás fűtése is a legkedveltebb, házközponti, egyedi szabályozással, hőleadók radiátorok. Mindezek eredményeként a fűtési költsége a leghidegebb hónapokban is fele a hasonló nagy lakásokhoz képest.
A lakásba belépve rögtön szembesülünk az egyedi dizájnnal. Szinte már meghökkentő, igazán különleges, mintha csak egy jövőbeli lakberendezési katalógus lapjan lépkednénk. A burkolatok, bútorok, színek igazán egyediek. Jelenleg egy fiatal pár otthona, az ő igényeikre lett kialakítva a nappali+hatalmas konyha, hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, WC + bidével, vendég mosdóval, két erkéllyel és két gardróbbal. A jelenleg gardróbokként funkcionáló nagyobb és egy kisebb szoba is átalakítható további hálószobákká. A lakás nappalijából és két szobából is kiléphetünk erkélyekre (6,4 m2 és 5,1 m2, mindkettő panorámás kilátást nyújt). A hatalmas konyha is az ő igényeiknek megfelelően lett kialakítva, azon túl, hogy rendkívül nagyra lett tervezve, a felszereltsége, a csúcskategóriás Bosch konyhagépektől kedve az egyedi kialakítású konyhabútorig minden igényt kielégít.
A lakás hűtéséről két klíma is gondoskodik, a nappaliban és az egyik hálószobában.
Az összes helyiség megvilágítása álmenyezetbe süllyesztett spot/ledlámpákkal, egyedi csillárokkal, lámpákkal megoldott, szintén igazán különleges érzést ad.

A lakás lakberendező által tervezett és kivitelezett, teljes bútorzata egyedileg méretre készített, minőségi alapanyagokkal készült, akár a lakással együtt megvásárolható.
Az ingatlanhoz tartozik egy mélygarázsos beálló és egy 4 m2-es tárloló is, melyet a tulajdonos lehetőség szerint szeretne a lakással együtt értékesíteni. Ezek együttes ára: 5 MFt.
A pár igény szerint tud költözni, akár rövid határidővel is.

Tekintse meg a lakást, ha Ön a párhoz hasonló magas minőséget és egyediséget keresi, fontos számára, hogy legyen tér, a kényelemmel társuljon egy kivételes esztétika.
Amennyiben újszerű lakást keres, de nem akar bajlódni a szakemberekkel, dizájnerekkel, akkor hívjon! Itt már minden kész!


A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.