Exkluzív belvárosi lakás, kis költséggel.

2897 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Leírás a lakásról.
Belváros szívében 2006-ban épült, 68,5 nm-es 2 szobás modern, téglablokkos, liftes ház IV. emeletén exkluzív lakás várja igényes vevőjét.
Ami segíti a döntését:
A biztonsági ajtón belépve, hatalmas nappali tárul elénk. Balra az amerikai konyha, egyedi, méretre készített szekrényekkel, modern konyhagépekkel felszerelve. A tágas térben kapott helyet a 6 személyes étkező is. Ezekben a helyiségekben a burkolat laminált padló.
Nappaliból nyílik a hálószoba, spájz, a fürdő, és a külön WC.
A vizes helyiségeket az ízléses csempe és a padlóburkolat színe teszi különlegessé. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt.
A 10 nm-es teraszra kilépve, mintha kertes házban lennénk, dúsan zöldellő növényekkel, paddal, székkel. Az élére állított pallók, kellemes árnyékot adnak a pihenni vágyónak.
A lakás fűtése, házközponti, egyedi mérőórával, de az állandó hőmérsékletről egy klíma is gondoskodik.
A fűtés és a meleg-víz: havi 7.500 Ft
Közös költség: 14.000 Ft
A lakáshoz közel bölcsőde, óvoda, iskola, üzletek, bankok találhatók. Gépjárművel az épület mögött az utcán ingyenesen lehet parkolni. A Tram-Train közelségéből adódóan Szeged is könnyen elérhető.
Bármilyen kérdés felmerül Önben a lakással kapcsolatban, hívjon bátran, nem fog zavarni.

Az ingatlan megtekintéséhez, igény szerint maszkot, gumikesztyűt, fertőtlenítőt, és lábzsákot biztosítok. A megtekintés folyamán, az ajánlott biztonságot 1,5 méteres távolságot, megtudjuk tartani.

Tel: 0630-416-2393 Szabó Ernő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.