Exkluzív, két generációs családi ház eladó!

2051 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Exkluzív, két generációs családi ház eladó!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula Fürdőváros Szentpálfalvai városrészén egy csendes, rendezett utcában lévő, a belvárostól 10 perc gyaloglással megközelíthető 1980-as évben épült és 2010-ben teljes felújításon átesett családi ház.

Az ingatlan helységeinek elosztásából adodóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban egy légtérben egy hatalmas nappalit, amerikai stílusú konyhát, egy kényelmes ebédlőt és egy praktikus előszobát találunk! Az előszobából egy nagy gardrobszobába, onnan egy gyönyörű és tágas hálószoba léphetünk. A szintén innen megközelíthető korszerűen, igényesen felújított fürdőszobában egy két személyes, méretes fürdőkád lett beépítve. A fűrdőszoba melletti helységben találhatjuk a szintén szépen kialakított mellékhelyiséget. A nappali helységből nyílik továbbá még egy szoba, amely kialakításából és elhelyezéséből adódóan tökéletes lehet akár gyermek szobának is.
A nappaliból egy tágas és téliesített teraszra juthatunk, ahol a téliesítésnek köszönhetően a téli hónapokban is lehet családi, baráti összejöveteleket tartani. A terasz helység is teljes egészében fűthető, amelyet teljes egészében hőszigetelt üvegfallal láttak el.

Az ingatlanhoz tartozik egy viszonylag tágas és parkosított udvar, ahol egy szép grillsütő helységet, külső teraszt, illetve egy lakható, téliesített melléképületet találunk.
A melléképületben minden megtalálható, mivel itt egy tágas szoba lett kialakítva, amelyhez amerikai konyha tartozik, illetve egy szintén igényesen kialakított fürdőszoba, természetesen itt is egy méretes sarok káddal.

Az ház lakóterülete: 126 m2.
A melléképület lakóterülete: 44 m2.
A parkosított udvar összesen: 687 m2.

Az ingatlan tégla falazatú, amelyet a felújítások során új műanyag nyílászárókkal láttak el, illetve külső hőszigetelése is megtörtént.

Az ingatlan fűtéséről teljes egészében a legkorszerűbb elektromos fűtőtestek gondoskodnak, amelynek köszönhetően a fűtés számla igen alacsony lett.
A hűtésről a ház szinte minden helységében külön-külön megtalálható, valamint a melléképületben is inverteres klímaberendezések gondoskodnak.

Amennyiben ez a tökéletes elosztású, igényesen felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.