Exkluzív lakás a belváros szívében!

2077 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Exkluzív 2 szobás lakás a belváros szívében!

Gyula fürdővárosának belvárosi részén, a központban egy szépen felújított harmadik emeleti 2 szobás, amerikai konyhás, erkélyes lakást kínálunk eladásra. A lépcsőházat, ahol a lakás található 2006 évben építették. A lakás 2019 évben lett teljes egészében kifestve. Az ingatlanban házközpontú fűtés van, amelyhez egyedi mérők segítségével új lapradiátorok szolgáltatják a lakás egyenletes hőelosztását. A fűrdőszoba és a konyha szinte teljesen új állapotú. A nyílászárók új műanyag, hőszigetelt üveggel vannak beszerelve, illetve a bejárati ajtó is új műanyag, több ponton zárodó, biztonsági ajtó. A lépcsőház tető szerkezete egy új 15 cm-es szigeteléssel van ellátva!
A közlekedő, fűrdőszoba, Wc helységei is dekoratív, szép hidegburkolattal vannak ellátva. A lakáshoz tartozik egy kellemes és viszonylag nagy méretű erkély is. Az új konyhabútorral együtt a lakás ára tartalmazza a beépített mosogatógépet is. A lakáshoz tartozik zárt udvari kocsibeálló is, melyet egy elektromos kapu használatával tud majd használni új tulajdonosa. A lépcsőház zárt udvarán továbbá van egy nagy, fedett kerékpár tároló és egy közös tároló helyiség is.

Az ingatlan elosztása: előszoba, 2 külön bejáratú szoba, konyha, fürdőszoba, Wc, erkély.

A lakás közös költsége is mindössze: 8.000 Ft., amely tartalmazza a lépcsőház takarítást, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját.

A lakás összes lakható területe: 57 m2.
A két erkély összesen: 4 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a nagyon jó elrendezésű, szépen felújított, 2 szobás belvárosi lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06/70 457-4392 es telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.