Exkluzív, luxus kategóriás lakás a Nagykörúthoz közel

899 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Exkluzív, luxus kategóriás lakás a Nagykörúthoz közel

Amennyiben nálunk vásárolja meg ezt az ingatlant, cégünk az ügyvédi költség 50%-át átvállalja!

Megvételre kínálom ezt az 54 m2-es, 11 m2 erkéllyel ellátott, belső udvarra néző, 2018-ban teljeskörűen felújított, amerikai konyhás luxuslakást minden berendezésével együtt. A berendezések a lakás vételárán felül 3.000.000 Ft-ba kerülnek.

A 2009-es építésű ingatlan a Mátyás udvarban, a 6. emeleten található. A házban rögzített kamerarendszer, s a bejáratánál 24 órás portaszolgálat működik. A ház alatt parkolóház található. A folyosók télen fűtöttek. A lakás rendkívül csendes. Déli fekvéséből és hatalmas ablakaiból adódan napfényes mindkét szobája.

Házközponti fűtés van egyedi méréssel, így a költsége nagyon alacsony. A közös költség 21.326 Ft/hó. A víz és a fűtés együtt átlagosan kb. havi 10.000-12.000 Ft, a villany pedig mindössze havi 3.000-4.000 Ft körül van.

A tulajdonosnak ingyenes a parkolás.

Egyetemistáknak, pároknak, egygyermekeseknek is kitűnő választás!

Rendkívül jó a közlekedés és az infrastruktúra. Közvetlenül a ház előtt található a 99-es busz megállója, sétálóutcán keresztül 5 perc alatt gyalog elérhető a Nagykörút 4-es-6-os villamos Baross utcai megállója, s szintén gyalog 3 percre található a 4-es metró II. János Pál Pápa téri és kb. 5 percre a Rákóczi téri megállója is.
Újonnan átadott egészségcentrum, gyógyszertár, Lidl, Penny Market, GRoby, Spar áruházak, vásárcsarnok, piac, ABC-k, OMW benzinkút, rengeteg iskola, óvoda, egyetem, szórakozóhely, étterem, színház, mozi, a Keleti pályaudvar, az Aréna Plaza pár perc alatt elérhető.

Befektetésnek is kiváló, mivel jelen állapotában 230.000 Ft-250.000 Ft + rezsi/hó áron kiadható hosszútávra, aminek éves hozama elérheti a 3.000.000 Ft-ot.

Az ingatlan 1/1 tulajdonú és tehermentes.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!

Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

Szikszay János

Szikszay János

Kapcsolattartó
Budapest 9. kerület
+36 (30) 362 1277
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.