Exkluzív otthon erkéllyel, Nógrád megye szívében

543 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megye, Salgótarján csendes, zöld övezetében 58nm-es, 4. emeleti, nappali+2 szobás, erkélyes, felújított, fiatalos, letisztult panel lakás eladó, akár bútorozottan.

A társasház nyugodt, biztonságos környéken, 5 perc autóútra a városközponttól helyezkedik el.

Helyiségek a lakásban: Előszoba, étkező, nappali (K-i tájolás), konyha, külön WC és fürdőszoba, 2 szoba, erkély (NY-i tájolás)

-IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, HANGULATOS LAKÁS
-ERRE MÁR SEMMIT SEM KELL KÖLTENIE
-HARMONIKUS ÉLETTÉR, KIVÁLÓ ELOSZTÁS JELLEMZI
-BIZTONSÁGOS KÖRNYÉK
-BARÁTSÁGOS SZOMSZÉDOK
-TEHERMENTES

A lakás átgondolt és igényes ötletek alapján lett felújítva a jelenlegi tulajdonosok ízlése szerint, amibe nagyon könnyű első látásra beleszeretni a letisztult, elegáns, luxust idéző stílusának köszönhetően, viszont mélyebbre ásva sem fog csalódni. Teljes belső szigetelést kapott az ingatlan, festést, új burkolatokat, egy mozgásérzékelő és nyílászáró érzékelő riasztórendszer lett kialakítva a keleti stílust idéző otthonban. A nyári meleg napok kellemessé tétele érdekében egy hűtő-fűtő légkondicionáló is helyet kapott. A buktatható ablakokon exklúzív minőségű reluxa, teljes fényt elzáró sötétítő és szúnyogháló is található. Az erkély is modern külsőt kapott és nyitható szúnyoghálókat.

Köszönhetően a jó szigetelésnek a lakás rezsije kiemelkedően alacsony. Egy éves gázszámla nem haladja meg a 110.000 Ft-ot.
A közösköltség 3000 Ft/hó és a közművek pedig diktálás alapján fizetendőek.

A képen szereplő bútorok és dekorációk, elektornikai berendezések érdeklődés esetén megbeszélés tárgyát képezik.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, sétatávolságra több buszmegálló található, iskola, óvoda, 2 igényes játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, bevásárlási lehetőség (Spar, Coop, 2 magán zöldséges, pékség, tesco, lidl) található. Parkolóhelyet mindig könnyen lehet találni a lakóház előtt.

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Kapcsolattartó
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Kapcsolattartó
Salgótarján
+36 (20) 342 0031