Ez az a ház, amit érdemes felújítani

1040 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Van az a ház, amit már nem éri meg felújtani, de ezt igen. Azoknak ajánlom, ezt a felújítandó, eladó családi házat Pákozdon, akik stabil betonalappal rendelkező tágas, téglaépítésű 3 szobás családi házat keresnek, optimális méretű telekkel.

A 80-as években épült téglaépítésű ház 90 négyzetméteres lakószintjén 3 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy terasz található. A hatalmas, 94 négyzetméteres pinceszint több funkcióra is alkalmas lehet. Egyelőre garázsnak és kazánháznak volt használva, de akár további garázs, műhely, szauna, billiárdszoba stb. is kialakítható.

A ház teljes felújításra szorul, ezért ennyi az ára. Ha minden kész lenne, sokkal többet érne. De így legalább mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja.

A víz, villany, csatorna be van vezetve a házba. A fűtés jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros hőleadással működik, de a gáz is bevezethető.

A 757 négyzetméteres telek átlagos méretű és rendezett. El lehet dönteni, hogy legyen-e konyhakert, vagy kell a hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni az udvaron vagy a ház előtt is lehetséges.

A ház csendes környéken található, de a faluközpontig csak 400 métert kell sétálni. Ott található óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, autóbuszmegálló. Az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. Székesfehérvár 15 perc, Budapest is csak 37 perc autóval a Google szerint.

Kérésre küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban