Ez nem üvegtigris, ez jobb! Ez Fapuma

3467 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A horvát-szlovén-magyar hármas határ közelében, Letenye kisvárosban eladó ez a 20 szobás, rengeteg lehetőséggel kecsegtető apartman. Az apartmanok 2000 nm nagyságú területen helyezkednek el, mely teljes egészében betonozott, így a járművekkel a parkolás biztosított. Az apartmanhoz tartozik egy kisebb söröző is, mely szintén a vételár részét képezi.
A szobák 2,3 illetve 4 ágyas elrendezéssel lettek kialakítva, több mint 100 ember elszállásolására alkalmasak. Az épületegyüttesben 150 nm nagyságú közösségi tér, étkező, konyha, vizesblokkok, és egy söröző is helyet kapott. Kialakításra került egy privát lakrész, amelyben vagy az üzemeltető tartózkodhat, vagy akár további szobák is kialakíthatóak belőle. A szobák fűtését elektromosan lehet megoldani, illetve az épületekben a gáz is megtalálható, így kialakítás után akár gáz üzemű fűtéssel is ellathatóak a helyiségek. A belső falak könnyűszerkezetesek, így bármilyen belső átalakítás könnyen elvégezhető!
Az ingatlan együttes nagyszerű befektetési lehetőséget nyújt, legyen a cél akár egyéni vagy csoportos szállásolás, vendéglátás. A horvát határ, valamint az m7-s autópálya közelsége, a környéken található biciklis és gyalogtúra útvonalak mind kiváló megtérülési lehetőséget adhatnak. A vételár a berendezésekre, gépekre, bútorzatra nem vonatkozik, azok egyéni megbeszélés tárgyát képezik! Ha turizmusban, vendéglátásban gondolkodik, érdemes ezt a lehetőséget személyesen is megtekinteni!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 551 8808)

Stolcz Gábor
PRÉMIUM

Stolcz Gábor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban