Ezt érdemes felújítani

64 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Iszkaszentgyörgyön, csendes központközeli, belterületi helyen, de aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez az 1970-es években épült, 120 négyzetméteres, téglaépítésű, nappali + 3 szobás, felújítandó családi ház, 979 négyzetméteres telken.

Ideális állandó lakhatásra, csodás családi fészek alakítható ki belőle.

A ház teljes felújítást igényel, de kiváló alapanyag! Javaslom, szakemberrel jöjjön megnézni, aki segít a döntésben. Szinte telekáron van, miközben az alapterülete nagyobb, mint kettő panellakásé! Tele tágas terekkel, amik tovább növelhetők a válaszfalak bontásával és egy amerikai konyhás nappali is kialakítható.

A fűtés vegyestüzelésű kazánnal és radiátorokkal van megoldva, de a mai világban érdemes hőszivattyús fűtést beépíttetni, ha már úgyis fel kell újítani. Érdemes nyílászárókat is kicserélni, valamint az elektromos hálózatot is. A külső falak 50 cm-esek. Szigetelés nélkül is nagyon jól szigetelnek, de megtérül a szigetelés ára is és amúgy is festeni kellene. A tető ép, de ha zavarja a pala, akkor lehet rá tetetni mást is.

Az udvaron további melléképületek is találhatók és természetesen a kert.

A közlekedés kiváló. Távolsági buszmegálló pár száz méterre, 5 perc sétára található. Székesfehérvár 10 perc autóval. A falu mellett fog elhaladni a pár év múlva megépítendő gyorsforgalmi út, amely az M7 autópályához fog csatlakozni.
A közelben a Fehérvárcsurgói víztározó, ami kedvelt horgászhely a bojlis horgászok számára, kapitális méretű pontyokkal. Mellette a Gaja-völgyi tájcentrum, ami népszerű kirándulóhely egész évben.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban