Falusi turizmusra is alkalmas ingatlan idilli környezetben

898 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Falusi turizmuson gondolkodik? Esetleg elege van a város zajából? Ez az igazán autentikus ingatlan Önre vár!

Csendes, erdőkkel körbe ölelt, hangulatos faluban, de Nagykanizsa városától mindösszesen 14 km távolságra, Sand településen eladó ez a 3 különálló lakrészből álló igényes családi ház. Az ingatlanokhoz közel fél hektáros terület tartozik, melynek hátsó részét saját erdő, a terület végét patak díszíti.
A tulajdonos gondosan odafigyelt, hogy a felújítások és a munkálatok alatt megőrizze az ingatlanok régies stílusát, ezzel adva egyediséget az épületeknek. A lakóházakban megújultak a külső nyílászárók, a bejárati ajtók. A fő épületen a tető részleges felújítása is végbe ment. Néhány éve megújultak a fürdőszobák. A fürdő és a konyha új hideburkolatok kapott. Az udvaron épített kemence, kerti kiülő, fatároló, fedett kocsibeálló valamint mobil garázs is helyet kapott. A fürdéshez szükséges meleg vizet a tetőn elhelyezett napkollektor biztosítja. Az ingatlanok jelenleg nem igényelnek felújítást, jelen állapotban is tökéletesen alkalmasak lakhatásra. A helyiségek fűtéséről a régi kor stílusához illő kandallók, valamint egy központilag épített cserépkályha gondoskodnak.
A 3 külön álló ingatlan, akár több generáció kényelmes együttélésének, akár befektetésnek, akár üdültetésnek is kiváló teret biztosítanak! A terület önellátó gazdálkodás kialakítására is alkalmas. A bútorok nem részei a vételárnak, de megegyezés tárgyát képezik!
Nagyszerű lehetőség mindenki számára, aki csendes, idillikus környezetben szeretnék megvalósítani elképzeléseiket!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.