Félkész családi ház eladó Gyulán!

1110 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Gyula Újvárosi részen, zöldövezetben, 2 szoba + nappali tégla falazatú, 87 m2 alapterületű családi házat, telek mérete: 690 m2 (arányosan).

Lejárt az építési engedély!!!

1 szoba, konyha és fürdő lakható melléképület van az ingatlanhoz. mely fűtéséről gáz konvektor gondoskodik, a meleg víz gázbojlerről van megoldva. Nyílászárói régi típusú fa nyílászárók a bejárati ajtó fa, a szoba padlószőnyeges, a konyha és a fürdő, mely hidegburkolattal ellátott.
Több irányból is Kitűnően megközelíthető, Félkész - Befejezésre váró - családi ház!
A földszinti épületrész 45 cm vastagú téglafal, helyiségei: előtér, nappali - étkező - konyha, 2 szoba, fürdő, wc, kamra, előtér, gardrób, tároló, és garázs.
Az építmény tartalmazza a főfalakat, a belső födémet, belső - külső vakolást, tetőtérhez betonlépcsőt, alapvezetéket: villany, víz, és a tetőt.
Tetőtér beépíthető, eredeti terv szerint padlástér beépítéssel befejezhető a Félkész családi ház.
Szennyvíz, a víz, a villany és a gáz telken belül van.

Az ingatlanhoz tartozik: 1 szoba, konyha és fürdő lakható melléképület, tároló, melléképület, garázs, kocsi beálló lehetőség.

Az ingatlan Újvárosi részen zöldövezetben található, több kisebb tó szomszédságában, vasút, iskola, óvoda, élelmiszerbolt, apartman található a közelben.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Krausz Jánosné Erika

Krausz Jánosné Erika

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 447 5445
Krausz Jánosné Erika

Krausz Jánosné Erika

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 447 5445