Ez az ingatlan foglalózva van

Felkészül Dr Kov(Ács)

904 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Rókus városrészében eladó ez a 1977-ban épült, Jó adottságokkal rendelkező, 60 négyzetméteres élettérrel rendelkező, nappali plusz két szobás (három különálló szobás, kihelyezett előteres), délkeleti fekvésű napfényes, panel építésű társasházi lakás.
Az ingatlan tehermentes, és rövid időn belül átvehető.
A társasház megvalósult kifizetett panel programmal, valamint rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás 2 db hálószobával, 1 db nagy méterű nappalival, 1 db konyhával, 1 db fürdőszobával, külön W.c.-vel, és előtér közlekedővel rendelkezik. . Az ingatlan elhelyezkedésre, minősége, kialakítása miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.
Az ingatlan fűtésről távfűtés (egyedi méréssel), hűtéséről klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy az eladó 2009 -ben kicserélte a szobákban a burkolatokat, és a lakásban a beltéri ajtókat, valamint a konyha és a fürdő (wc) felújítását is elvégezte. Legutolsó esztétikai felújítása az ingatlannak 2017-ben volt.
A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, boltok, 2 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban