Felsőrajkon, részben felújított családi ház

3036 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Keszthelytől és Hévíztől is mindössze 20 km távolságra, Felsőrajkon eladó egy 1990-ben épült 135 nm alapterületű, közel 250 nm hasznos alapterületű emeletes családi ház. Az ingatlan egy 2175 nm nagyságú gondozott területen helyezkedik el.
A ház falazata stabil, száraz, az alsó szint normál, korának megfelelő állapotú, a tetőtér újszerű. A tetőtér 2016-ban nyerte el mostani formáját. Ekkor kerültek kicserélésre a földszinten a külső nyílászárók, és a bejárati ajtó is. Belső, gépészeti felújítások nem történtek, de az ingatlan korából adódóan, még nem is szükségesek. A fűtés korszerűsítés is 2016-ban készült el. A helyiségeket egy vegyes tüzelésű, és egy gáz-cirkó kazán melegíti radiátorok segyítségével. A házhoz a földszinten egy fűtött garázs is tartozik, de emellett az udvari parkolás is megoldott egy erre a célra térkövezett részen. A családi ház részei a földszinten: 2 teljes értékű szoba erkélykapcsolattal, fürdőszoba, wc, gardrób, előszoba, konyha kamrával, tároló, kazánház, és garázs, míg a tetőtérben szintén 2 teljes értékű szoba erkélykapcsolattal, egy tágas nappali, fürdőszoba, előtér. A tetőtérben a padlástér-rész tárolásra tökéletesen alkalmas, erre kialakított.
Az ingatlan nagy családosoknak tökéletes választás, akik szeretnék csendes, nyugodt környéken kialakítani életterüket. Az ár irányár!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857