Felújítandó családi ház nagy építési telekkel Győrújbaráton

775 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrújbarát Győr agglomerációjának egyik legkedveltebb települése. Egy község, ahol az emberek ismerik,segítik egymást. A gyerekek együtt játszanak, bicikliznek az utcán, a parkokban. Az őstermelők a házuk előtt kínálják a friss gyümölcsöt, házi finomságokat. Az erdő , a természetvédelmi terület közelsége által gyakran őzikák bukkannak fel az utak mentén.
Ha szeretné Ön is a reggeli kávéjait ebben a mesés környezetben eltölteni, akkor költözzön Győrújbarátra.

Megvételre kínálok Győrtől néhány percre, Győrújbarát központi részén egy 1439nm-es telket, melyen akár két ház is épülhet.

A ház tégla építésű, vegyes tüzelésű kazán és kályha található benne. Cseréptetővel rendelkezik.Összközműves. A kertben gyümölcsfák, garázs és egy fúrt kút található.
Utcafront 20m, hosszúsága 72 méter.
Jelenleg a telek első részén egy erősen felújítandó, lebontandó ház áll. A telek hátsó 2/3 része viszont teljesen üres, sík terület, mely építkezés céljára kíváló.

A közelben óvoda, iskola, bolt, patika, posta található, melyeket gyalogosan pár perc alatt elér az ember.

Hagyja, hogy Győrújbarát elvarázsolja, építkezzen Győrújbaráton!

Irodánkban teljeskörű jogi-,energetikai és hitelügyintézéssel tudjuk segíteni álmai,befektetési céljai megvalósításában.
Hívjon a hét bármely napján!

Czuprák-Csehi Bettina

Czuprák-Csehi Bettina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 639 8333
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.