Felújítandó családi otthon Bakson

1970 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Felújítandó családi ház,rendezett utcában

Ingatlan adatai:

-telek: 2169m2
-ház: 90 m2
-Nappali+a szoba
-konyha
-fürdő+wc
-folyosó
-kazánház
-garázs

AZ INGATLAN: beton alapra épült,melyre tégla lábazat került,mindkét réteg között bitumenes szigetelés található. Falazata vályog. a tetőn cserépfedést találunk. Fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a szobákban radiátorokat találunk. Alternatív megoldásként klímával is fűthetünk. Gáz az utcában van,így annak bevezetésére is van lehetőség.
A szobákban laminált padlót,illetve padlószőnyeget találunk,egyéb helységekben hidegburkolat került a padlóra. A nyílászárók műanyagból készültek. Két gyerekes családnak kényelemes otthon lehet, a gyerekeknek és a szülőknek is van külön szoba,egy kellemes méretű nappali. A konyhában is kényelmesen le tud ülni a család a közös étkezések alkalmával.
A házhoz közvetlenül kapcsolódik a kazánház és garázs,ezen kívül egy különálló melléképületet is találunk,ahol szintén lehet parkolni,szerszámokat tárolni.
Az ingatlanhoz nagy kert tartozik,ahol kialakíthatunk konyhakertet,ültethetünk gyümölcsfákat,tarthatunk állatot.
Rendezett utcában,kulturált szomszédok környezetében helyezkedik el a ház,buszmegálló 5 perc sétával érhető el a központban.
BAKS:Baks Szegedtől 35 km-re fekszik,a pusztaszeri tájvédelmi körzetben. A megyeszékhely autóval és busszal is könnyen megközelíthető. Baks közelében több település és kisváros is található ( Sándorfalva,Ópusztaszer,Kistelek),ahol kulturális,oktatási,és munkalehetőségeket is találhatunk. Kisteleken gimnázium is van,így nem szükséges a megyeszékhelyre utazni.
Az ingatlan megvásárlásához falusi Csok,felújítási támogatás igénybe vehető.

Az ingatlan üres,így bármikor birtokba vehető,kis szerencsével már a karácsonyt együtt ünnepelheti a család új otthonában.

Irodánkban teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek ügyvéd,hiteltanácsadó,energetikus személyében.

Bakonyi Tamás

Bakonyi Tamás

Kapcsolattartó
Szeged
+36 (70) 334 2039
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban