Felújítandó ház a Felsővárosban

2014 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár egyik legkedveltebb részén, a Felsővárosban kínálom eladásra, ezt a felújításra szoruló, téglából épült, eladó családi házat. A ház jelenleg tápboltként üzemel. Első sorban a házat birtokló, jelenleg is működő vállalkozással együtt eladó. Felújítás után ideális lehet vállalkozás vagy lakhatás céljára is.

A 66 négyzetméteres épület egy 427 négyzetméteres telken fekszik. A tulajdoni lap szerint lakóház és udvar. A házban jelenleg eladótér, üzlethelyiség, öltöző és fürdőszoba van kialakítva. Természetesen az elrendezés az igények és a lehetőségek szerint változtatható. A targoncával könnyen járható, bitumennel fedett udvaron, további 65 négyzetméteres raktár épült. Kiválóan alkalmas akár a jelenlegi üzlet folytatására vagy más jellegű vállalkozás, műhely, raktározás céljára.

A ház téglából épült 1970 környékén. A fűtés jelenleg mindenhol gázkonvektorral van megoldva. Az áramellátás három fázisú.
Parkolás az utcán és az udvaron is lehetséges. Az udvari raktár akár garázsként is használható.

Elhelyezkedés szempontjából jó helyen van ez az otthon. A közelben ALDI, METRÓ és TESCO és egyéb üzletek, valamint buszmegálló, ahonnan a városközpont percek alatt elérhető. A várost övező körgyűrű 1 kilométerre található, mely segítségével az M7-es autópálya vagy bármelyik becsatlakozó főút gyorsan elérhető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban