Felújítandó, kertes téglalakás az Óhegy parknál!

361 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az Óhegy parktól 5 perc sétatávolságra eladó egy 72 m² - es 2 szobás tégla lakás.
Az ingatlan egy 6 lakásos társasházban található, amely egy osztatlan közös tulajdonú telken fekszik. A tulajdonosok a területrészeket használati megosztással osztották fel.
A lakáshoz tartozik egy pincehelyiség és egy hatalmas önálló kertrész . Kis átalakítással és ráfordítással a kertet akár a nappaliból is megközelíthetővé tehetjük.
A kerten belül található egy kis sufni is, amely szintén a vételár részét képzi, ráadásul remek tárolási lehetőséget is nyújt.
Az ingatlan fejújítandó állapotban van. A szobákhoz tartozik egy hatalmas beépített szekrény és egy gardrób is, amely akár tárolónak is használható.
A lakásban a nyílászárók ki lettek cserélve, a tetőt pedig a társasház pár éve újította fel.
A szomszédok kedves, barátságos emberek. A környék teljesen gyerekbarát. Rendkívül közel van az Óhegy park, amely számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt remek játszóterekkel, futóparkkal.
A lakás melett szintén található egy kisebb park és egy játszótér is.
A közlekedés kiválló, kocsival a belváros 15 perc, tömegközlekedéssel pedig maximum fél óra.

Jelenlegi és leendő ügyfeleimnek díjmentes hitelügyintézést és ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon bizalommal,akár hétvégén is.

A 78 m² 2 - room brick apartment is for sale, a 5 - minute walk from Óhegy Park.
The property is located in a 6-apartment condominium located on an undivided shared property. The owners divided the plots of land into a share of use.
The apartment has a basement and a huge independent garden. With a little remodeling and effort, we can even make the garden accessible from the living room.
There is also a small sufni inside the garden, which is also part of the purchase price, and also provides great storage.
The property is in a condition to be renovated. The rooms also have a huge built-in wardrobe and a wardrobe that can even be used as storage.
The doors and windows in the apartment have been replaced and the roof of the condominium has been renovated a few years ago.
The neighbors are nice, friendly people. The area is completely child-friendly. The Old Mountain Park is extremely close, which offers many recreational opportunities with great playgrounds and a running park.
Next to the apartment there is also a small park and a playground.
The transport is excellent, the city center is 15 minutes by car and up to half an hour by public transport.


We offer free credit management and legal advice to my current and future clients.
We also undertake the preparation of an energy certificate with a short deadline.

Call me with confidence, even on weekends.

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Kapcsolattartó
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.