Felújítás? Funkció váltás? Lehetséges!

230 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Felújítás? Felosztás? Átalakítás? Funkció váltás? Minden lehetséges!

Hódmezővásárhelyen, belvároshoz közeli részen eladó egy 1900-ban épített nagyon jó állapotú polgári ház. Az ingatlan helyi védettséget élvez, így az utcafronti kép nem változtatható meg!
Jelenleg étterem és lakótér is található benne.
Az étterem részben,- ami önmagában több mint ötven négyzetméter- korábban nagy rendezvényeket tartottak. Ehhez kapcsolódnak a kiszolgáló helyiségek és tárolók még pluszban. Kicsi, de száraz pince is található az épület alatt. Önmagában a lakótér az udvar felől közelíthető meg teljesen önállóan. Az ajtón belépve egy szélfogón keresztül jutunk be az előtérbe, onnan nyílik a fürdőszoba és a wc, konyha-étkező, illetve a szoba, amely maga 25 négyzetméter. A belmagasság 3,8 méter az ingatlanban.
A magas nyereg tetős szerkezet és az alapok lehetővé teszik, hogy még felfelé terjeszkedjünk. Ez a korábbi tervekben is szerepelt ezért a közműveket felvitték, de a lakóegységek kialakítására soha nem került sor. Kis fantáziával rengeteg lehetőség rejlik az ingatlanban. Telekmegosztással még további jövedelmet termelhet egy befektető.
A tulajdonosok nem nem zárkóznak el a cserétől, de csak kizárólag szegedi lakóingatlan jöhet szóba!
Jöjjön el, nézze meg, tervezgessen és tegyen egy vissza utasíthatatlan ajánlatot!

Holecska Árpád

Holecska Árpád

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 954 0254
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban