Felújításra szoruló 8 lakásos családi ház Abdán

2764 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Abdán 8 lakásos sorház eladó!
Határtalan lehetőségek tőkeerős befektetőknek!

Munkásszállásnak, horgászható tóparton panziónak kis büfével, vagy a Győrből kitelepülő fiatalok számára hosszabb távon bérelhető kis lakásoknak tudom elképzelni. De az én képzelőerőm véges.

Eredetileg 8 cselédlakásnak épült az ingatlan, mintegy 400 nm összterülettel plusz padlás. 4 egyszobás, 4 kétszobás lakrész és egy padlásfeljáró a masszív, beépíthető tetőtérre. Az idők során kettő lakásból egy kis büfét csináltak a horgászoknak, jelenleg nem üzemel.

Elhelyezkedés: horgászható tóparton, pár perc távolságra egy 25 éve működő, állandóan munkaerő hiánnyal küszködő gépgyártól, 8 km távolságra Győrtől.

Víz, villany, gáz telekhatáron. Mindent ki kell alakítani, de legalább nem sajnál semmit, amit szét kell bontani. Parkoló és zöld terület bőven van az épület körül.
El kell jönni, és megnézni. Részletesen leírni csak több oldalon lehetne.

Amennyiben az Abdai ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.