Felújított ,azonnal birtokba vehető ház Pusztaszabolcson

165 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fejér megyében helyezkedő Pusztaszabolcs városában kínálok megvételre, egy azonnal birtokba vehető, jó állapotú családi házat. Budapest mindösszesen 50 km-re, míg a Velencei-tó 10 km-re található.

Központhoz közeli, de mégis csendes, aszfaltozott utcában, egy 1080m2-es saroktelken épült az ingatlan a 80-as évek folyamán.

2016-ban egy felújításon esett át, mely érintette a teljes tetőcserét, valamint új műanyag- redőnyözött, szúnyoghálóval ellátott nyílászárok kerültek beépítésre.
100m2-es hasznos lakóterülettel rendelkezik, de új tulajdonosának lehetősége van a tetőtér beépítésére is, amivel növelheti az ingatlan lakóterületét a" még" kényelmesebb együtt élésért.

A családi házban kialakításra került a terasz kapcsolatos nappali, egy étkező, konyha, három hálószoba, melyek szintén teraszkapcsolatosak, valamint egy háztartási helyiség, a fürdőszoba és egy külön WC. Az 50m2-es szuterén szinten helyet kapott a kazánhelyiség és egy tároló, illetve a garázs, mely egy személygépkocsi beállására alkalmas.
A téli hideg napokon, gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik az otthon melegéről radiátorok hőleadásával, valamint két cserépkályha, melyből az egyik a nappaliban, míg a másik az étkezőben található.

A rendezett, sík telken gyümölcsfák, szőlő és egy kerti tároló helyezkedik el.

Elhelyezkedése kiváló, pár percre iskolák, óvoda, bevásárlási lehetőség. Közlekedés szempontjából vasútállomás, M6,M7-es autópálya szintén pár perc alatt elérhető.

Ajánlanám azon kedves érdeklődők részére ezt az ingatlant, akik az azonnal költözhető, kellemes környezetű,felújításra nem szoruló családi otthonukat keresik.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal!!!

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban