Felújított, berendezett garzon lakás a Bercsényi utcában

1045 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a XI. kerületben, Lágymányos városrészben, az Allee Corner Irodaház és Bevásárlóközponttal szemben lévő társasház harmadik emeletén lévő lakás.
Az ingatlant 2015-ben újították fel tulajdonosai. Ekkor kicserélték a nyílászárókat, az utcai nyílászáró elektromos redőnnyel ellátott, felújításra került a teljes villamoshálózat, új padlóburkolók kerültek - fa parketta a szobában, kerámia lapburkolat a folyosó, konyhasarok és fürdőszoba helyiségekben - beépítésre. A konyha-sarok teljes cseréje is megtörtént, az előszobában és a szobában jó minőségű, praktikus beépített szekrényt helyeztek el, led világítással. A fürdőszoba is teljesen új arculatot kapott, új elektromos vízmelegítő, új szaniterek, falburkolatok kerültek beépítésre. A lakás francia erkélye a Bercsényi utcára néz. Az ingatlan gázkonvektoros fűtésű, igény szerint, teljes bútorzattal is megvásárolható.
Az utcáról zárható elektromos kapun keresztül juthatunk a lifttel rendelkező lépcsőházba, kerékpárokat az épület zárt parkosított belső kertjében lehet tárolni.
Az ingatlan frekventált elhelyezkedése miatt remek befeketedési lehetőség, gyorsan és tartósan kiadható albérletként is.
Közös költség 8000.- Ft

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel keressen bátran, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.