Felújított családi ház

2269 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Bugyin 1999-ben épült, jelenleg teljes felújítás alatt lévő, CC energetikai besorolású, tégla építésű családi házat. A felújítás a végéhez közeledik, 2022. február elején költözhető lesz!

A ház 137 m2 alapterületű, két szintes. Az alsó szinten két hálószoba, fürdőszoba (külön WC-vel), teraszkapcsolatos konyha-étkező-nappali helyiségek találhatóak. A tetőtérben szintén 2 hálószoba, fürdőszoba WC-vel, és egy gardrób szoba kapott helyet. A fűtést és a melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja.

Az udvaron már meglévő beton alap sok lehetőséget rejt magában: garázs, vagy kinti épített konyha, fedett terasszal a nagyobb vendégségek számára… csak a képzelőerő szab határt!

Az ingatlant méretéből adódóan elsősorban 2-3 gyermekes családok, vagy otthonról dolgozók számára ajánlom! Kedves szomszédok, kulturált környezet, felújított ház, élhető méretű (nem kicsi, nem nagy) 554 m2-es telken: mindez egy nagyon kedvező, 65 M Ft-os vételáron!

Hívjon még ma, jöjjön el és tekintse meg ezt az ingatlant! Budapest közelsége miatt azoknak is ajánlom, akik ki szeretnének költözni a fővárosból, de a munkájuk miatt napi szinten vissza kell járjanak.

Vajnoczki Gábor

Vajnoczki Gábor

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 634 7663
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban