Felújított családi ház Ikrényben eladó

8206 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó családi ház Ikrényben!
Az ingatlan 818 m2 telken helyezkedik el, széles utcafronttal rendelkezik. Az épület 170 m2-es, szint eltolással megoldással épült. Az alagsorban 1 személygépkocsi tárolására alkalmas nagyméretű garázs, a nappali és egy kamra található. A garázs a lépcsőházon keresztül is megközelíthető.
A földszinten konyha, étkező, spejz, WC, nagy fedett terasz került kialakításra.
Az emeleten 2 erkélyes szoba , és fürdő-WC van.
A középső szinten 2 külön nyíló szoba, míg a tetőtérben két szoba, közlekedő és fürdő-WC található.
Az ingatlan 80-as évek közepén épült. A 4 éve felújított ház falazat tégla, a tető zsindelyfedésű. A nyílászárók műanyag szerkezetű hőszigetelt üvegezésüek redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan fenntartási költségei kifejezetten kedvezőek. A fűtést 4 éves gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással.
A kert rendezett, hátsó részében garázs és egy melléképület van.
Az öntözés fúrt kútról megoldott.
A közelben található: óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszerbolt.
Irányár:38.000.000 Ft
Amennyiben az Ikrényi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.