Felújított, esztétikus családiház Tokod csendes utcájában

670 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Komárom- Esztergom megyében található Tokod nagyközségében, mely a Gerecse hegység alatt fekvő település, kínálok megvételre egy felújított családi házat.
Tokod egyik csendes utcájában,közel az erdőhöz található, egy 1389m2-es telken a teher-és hitelmentes, két szintes családi ház.

2012-ben került felújításra az ingatlan,ekkor nyerte el mai formáját .Felújítás során megújult az ingatlan külső és belső arculata egyaránt.
Új műanyag nyílászárókra cserélték a régieket ,és 10 cm külső szigeteléssel szigetelték a falakat .
A belső tereket is teljesen átépítették és korszerűsítették .Megújult ekkor a víz, és villanyvezetékek, korszerű kondenzációs kazánra cserélték a fűtésrendszert, melyek a hőt radiátoron illetve padlófűtésen keresztül adják le.Továbbá a belső nyílászárók cseréje is ekkor történt .

Az utcáról egy fedett átjárón keresztül jutunk a házba .Ezt az átjárót tudjuk használni autóval illetve gyalogosan is.A fedett átjáróból jutunk be a ház előterébe, ahonnét tovább haladva jutunk az alsó szint további helységeibe, és innét van mód az emeletre feljutni.

Az alsó szinten került kialakításra a konyha egyben az étkezővel melyből nyílik egy kamra .Egy hálószoba ,egy fürdő, külön
WC-vel , mosókonyha egyben a gépészeti berendezésekkel.közlekedő folyosó és végül két gépkocsi tárolására alkalmas garázs.

Az emeleti szint elosztása három hálószoba, fürdő külön WC-vel,közlekedő folyosó,egy télikert ahonnét egy tágas teraszra érkezünk .

Az udvaron található még egy présház mely tárolóként funkcionál .Ebben lett kialakítva ,egy kis méretű téglából kirakott boltíves borospince kb 9 m2 .Továbbá egy fedett rész mely alkalmas lehet kiülőnek, kinti-grill konyhának.
A kert sík, sok gyümölcsfával és örökzöldekkel .Locsoláshoz nagy segítség tud lenni a földben süllyesztet 5 m3 esővíz gyűjtő.

Ajánlom ezt az ingatlant akár nagycsaládosoknak,vagy akik kerülnék a felújítás okozta kellemetlenségeket .
Várom megtisztelő, érdeklődő hívásukat .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban