Felújított, fiatalos lakás

512 Nyomtatás Ajánlás Facebook

AZ INGATLAN ÁRTÁRGYALÁS ALATT ÁLL, LEGKORÁBBI MEGTEKINTÉS OKTÓBER 21. CSÜTÖRTÖKTŐL LEHETSÉGES!

Székesfehérvár Belvárosának közelében található ez a nagy erkélyes, 53 m²-es, 1 hálószoba (12 m²) + nappalis (20 m²), felújított lakás. Az ingatlan egy 9 emeletes, liftes épület 5. szintjén helyezkedik el. Tágas terek, jó berendezhetőség és kellemes hangulat jellemzi az egész életteret. A lakás teljesen körbejárható, a nappaliból nyílik a hálószoba és a nagy erkély.

A szobából egy beépített gardróbbal ellátott közlekedő vezet a konyhába (9 m²), amely néhány éve teljes körű felújítást kapott. Páraelszívó, mosogatógép, gáztűzhely és villanysütő került beépítésre, amelyek még 1 év garanciával rendelkeznek. A szobák burkolata laminált padló, a nyílászárók dupla üvegesek minden helyiségben. A fürdőszoba normál méretű, káddal kialakított. A nappaliba került a hűtő fűtő inverteres klíma (3.2KW), amely kellemes hőmérsékletet biztosít egész nyáron. A fűtést minden helyiségben az egyedi méréssel ellátott távhő szolgáltatja radiátorokkal.

A rezsi rendkívül alacsony, a hidegebb téli hónapokban a számla 16ezer Ft / hó, a nyári hónapokban elegendő csak a 3ezer Ft / hó készenléti díjjal számolni. A meleg vizet az egyedi gáznak köszönhetően gázbojler szolgáltatja. A közös költség 11ezer, amely tartalmazza a lift, szemétszállítás és a közvilágítás költségeit. A ház a panelprogramon átesett, ennek előnyeit már élvezhetik az itt lakók. Az internet optikai szálon elérhető, több szolgáltató közül is lehet választani, így a maximális sávszélesség elérhető.

A környéken minden fontosabb dolog néhány perc alatt elérhető. Az Óbudai Egyetem, a Széna Téri Általános Iskola, a Rákóczi óvoda, nagy SPAR, OBI, benzinkút, gyógyszertár könnyen megközelíthető. A parkolás a ház közvetlen környezetében könnyen megoldható és a közlekedés kiváló.

Az alsó, felső ill. a közvetlen szomszédos lakások csendesek, semmi sem zavarja a nyugalmat. Az egész lakás adottsága, erkélyes nappalija, fiatalos kialakítása egy igazán szerethető, hangulatos egységet képez.

AZ INGATLAN ÁRTÁRGYALÁS ALATT ÁLL, LEGKORÁBBI MEGTEKINTÉS OKTÓBER 21. CSÜTÖRTÖKTŐL LEHETSÉGES!

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 772 2711
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.