Felújított, földszinti garzon szuper áron eladó!

831 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrben az Ikva utcában, zöldövezetre néző, panelprogramon átesett négyemeletes társasház magasföldszintjén várja szerencsés új tulajdonosát ez a 28 m2-es felújított garzonlakás.
A 2019-ben történt felújítás keretén belül a külső hőszigetelésen kívül redőnnyel, szúnyoghálóval szerelt műanyag ablakok kerültek beépítésre. A lakásban a víz és a villanyhálózatot kicserélték. A konyha és a fürdőszoba gyönyörű új burkolatot kapott.
A ház teljesen biztonságos, lépcsőháza rendezett, folyamatosan zárt. Az ingatlan körüli árnyas fák alatt díjmentes a parkolás. Az alacsony rezsihez kedvező közös költség tartozik.

A közelben játszótér, bölcsőde, óvoda, iskolák, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, benzinkút találhatók de a Plaza is pár perces sétával elérhető.

Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű, befektetésnek is nagyszerű ingatlant, legyen az Öné, hívjon bizalommal akár hétvégén is a 70/33 55 121 számon!

Mindent egy helyen az Ön kényelme és elégedettsége érdekében! Ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző - aki az Ön számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget kínálja!

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121