Felújított gázcirkós családi ház a belváros közelében

859 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Dombóváron, a központtól 15 perc sétával elérhető ez a csendes nyugodt, jó lakókörnyezetben található 100m²-es tégla építésű, 647 négyzetméteres telken fekvő, cseréptetős, 3 szobás ,nappalis, felújított családi ház.

Az ingatlan 2017-től folyamatos felújításon esett át: cserélve lett a villany-és gázóra, villany-és gázvezetékek,víz-és szenyvízvezetékek, laminált parketta és kerámia burkolatok váltották a régi borításokat, új nyílászárók kerültek beépítésre.

A fűtési rendszer megújúlt, cirkós gázkazán szolgáltatja a melegvizet és a ház melegét.

Az ingatlan külső falazata szigetelve lett és a tető cseréje is megtörtént.

A felső szinten egy hálószoba és egy illemhelyiség kézmosóval lett létrehozva. Ezen a szinten még egy szoba vagy fürdőszoba kialakítására is van lehetőség (részben az anyagok biztosítva vannak).

A földszinten 2 szoba, fürdőszoba Wc-vel, kamra, tároló, amerikai konyhás nappali praktikus konyhaszigettel található.

Ez a ház kisebb munkák után (külső színezés, terasz, kertrész rendbetétele), igazán szép és szerethető otthonná vállhat olyan családok számára akik szeretik a csendet és a nyugalmat, de mégis elérhető közelségben szeretnék tudni a belvárost.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba

Ingatlanértékesítő
Pécs
+36 (30) 356 4303
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.