Felújított ház Görcsönydobokán eladó!

2466 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok egy kb. 100 m2 össz. alapterületű családi házat Görcsönydobokán.. Az épület és melléképületei egy nagy, 2200 m2-es telken helyezkedik el.
A telek téglalap alakban fekszik, a kerttől az utca felé enyhe emelkedéssel. A kerti hátsó részről panorámás kilátásban gyönyörködhetünk.

A felújított lakórész kb. 60 m2-es, az előtér mellett 2 szobából (nappali, háló), 1 konyhából és 1 fürdőszobából áll. A tágas konyha étkezőként is funkcionál. Az épületbe lépve az előtérbe érkezünk, ahonnan az egyik szoba kivételével minden helyiség közvetlenül elérhető. Az elosztás optimális és jól kihasználható.
A lakótér összes helyisége új kialakítású, új a villamoshálózat, a nyílászárókat cserélték. A szobákban laminált parkettát tettek le, a többi helyiségben a hidegburkolatokat is cserélték.

A ház az elmúlt években jelentős felújításon esett át, a fűtésrendszert korszerűsítették, a fűtésről új Biasi kondenzációs gázkazán gondoskodik, amely önmagában is jelentős tényezőt jelenthet a leendő energia felhasználás mértékében. A gázkazánhoz lapradiátorok kapcsolódnak.

A fürdőszobában zuhanyzó került kialakításra és itt kapott helyet a WC is.

A ház további részeinek a felújítása az új tulajdonos feladata lesz. A ház mellett közvetlenül a kert felé még 2 szoba áll rendelkezésre kb. 40 m2-en, azok felújításra várnak, igény szerint kialakíthatók. A további melléképület részek (nyári konyha, pince) szintén használhatók, akár jelenlegi állapotukban is. Az ingatlanhoz még egy garázs is tartozik.

Ajánlom mindazoknak, akik kisebb településre és családias közegre vágynak.

Bátran keressen bármikor és megtekintheti az ingatlant!

Üdvözlettel
Szabó Zsolt Győző
VING

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban