Felújított hétvégiház Győrszentivánon

4277 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, eladó hétvégi ház.
Erdőszéli hangulat és madárcsicsergés a nyugalom szigetén! Ha kikapcsolódásra és pihenésre vágyik távol a városi nyüzsgéstől egy természetközeli helyen, akkor megtalálta!
Eladásra kínálok Győrszentiván-Kertvárosban egy 31 nm alapterületű, 1 szoba + konyha + fürdőszobás, felújított, tégla építésű hétvégi házat 582 nm-es zártkerti, művelési ág alól kivett területtel. Tartozik a házhoz egy 12 nm-es félig kész terasz, egy 20 nm-es pince, és egy 10 nm-es tároló.
A felújítás 2020-ban történt, melynek során a konyhába új konyhabútor, a fürdőszobába új zuhanyzó és új csempe burkolat, a szobába pedig új laminált parketta került.
Fűtés jelenleg nincs az ingatlanban, korábban elektromos infra penel volt felszerelve. A meleg vizet villany bojer biztosítja.
A közművek közül villany van, a vízellátás fúrt kútról, a szennyvíz elvezetése pedig derítőbe történik. A tető cseréppel fedett. A födém monolit betonból készült, így bővítés esetén emeleti szoba kialakítható. A nyílászárók fából vannak.
Az udvarban található néhány gyümölcsfa.
Az ingatlan földes útról közelíthető meg. Jöjjön el, és garantáltan beleszeret. Hívjon bátran további információért! Ár: 8.000.000 Ft
Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére! Hitel, ügyvéd, energetikus egy helyen az Ön kényelme érdekében!

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban