Felújított, igényes családi ház Ürömön eladó

1370 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A városból kimenekülök körében, az egyre közkedveltebbé váló Ürömön kínálok eladásra egy igényes, gyönyörűen felújított, parasztház jellegű ,két szintes családi házat.
Az ingatlan az 1930-as években parasztház jelleggel épült, kő és tégla falazattal, de 2014-ben egy teljes felújításon, korszerűsítésen esett át, melynek köszönheti jelenlegi fantasztikusan, szép állapotát. Az épület kiváló anyagok felhasználásával, és a remek kivitelezés eredménye képen, egy hangulatos, régi formáját megtartott, kényelmes családi otthont biztosít.
540m2-es telken helyezkedik, minden közművel ellátott, tehermentes ingatlan, mindösszesen 160m2-es lakóterülettel rendelkezik.
A családi otthon alsó szintjén kialakításra került, a nappali, a konyha egy légtérben az étkezővel, melyhez kapcsolódik a hátsó fedett terasz, egy hálószoba, fürdőszoba és külön helyiségben a WC. A közlekedő végén egy szauna is beépítésre került, mely tökéletes kikapcsolódást, relaxálást tud nyújtani egy hosszú fárasztó nap után.
Az emeleti szinten kapott helyet két hálószoba, és egy fürdőszoba együtt a WC-vel.
Az otthon melegéről gázcirkó gondoskodik, radiátorok hőleadásával, illetve a nappaliban elhelyezett kandalló rásegítésként.
Az udvaron található, egy személygépkocsi beállására alkalmas fedett beálló, valamint tárolásra alkalmas melléképület,és egy szalonna sütő hely.
Központi fekvésű az ingatlan, így könnyen elérhető minden fontos szolgáltató, illetve közlekedés szempontjából is tökéletes elhelyezkedés.
Ajánlanám azon kedves érdeklődőknek, akik Budapest közelében keresik új otthonukat, és fontos a jó közlekedés, friss levegő, és a természet közelsége.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.