Felújított lakás a 14. kerületben

4732 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a Papp László Sportaréna közelében, a Besnyői u.9. szám alatt lévő társasház harmadik emeletén (zárószinten) lévő ingatlan.
A lakásban a ~23 m2 alapterületű nappali, az innen nyíló erkély és a ~19 m2 nagyságú szoba, délnyugati tájolású, és a csendes fákkal beültetett Besnyői utcára néz. A félszoba és a konyha ablakai a belső kert felől lévő függő folyosóra nyílnak. A lakás átalakítása során a konyha és előszoba összenyitásával, kényelmes és világos lett a lakás belső tere is.
Az ingatlan gázkonvektoros fűtésű, 2 db hűtő-fűtő klímaberendezés is beépítésre került, a külső nyílászárók redőnnyel felszereltek. A fürdőszobában és a Wc helyiségében is elektromos fűtőtest van a falra felszerelve.
Az utcáról elektromos kapun keresztül juthatunk a liftes lépcsőházba, ahol a lakáshoz saját ~15 m2 tároló tartozik. A zárt udvaron saját gépjármű parkolóhely biztosított az ingatlan tulajdonos számára.
Közös költség 25 000.- Ft mely tartalmazza a vízdíjat, a szemétdíjat, a lépcsőház takarítás díját, és a gépjármű beálló díját.
A lakás rezsije, (ha két felnőtt lakik az ingatlanban): 22 000.-Ft/hó, ez a gáz- és villanyszámla összege.
Remek közlekedéssel, innen a város bármelyik pontja, könnyedén megközelíthető.
Villamos:1-es,
Metro:M2,
Autóbusz:5,7,130,195,95,108E,133E,
Trolibusz:75,77,80,
Stadion autóbusz-pályaudvar, illetve a Kőbánya vasútállomás sincs messze!

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel keressen bátran, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban