Felújított lakás a belváros határán beállóval

8524 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, Nádorváros, eladó tégla lakás, zárt udvari autóbeállóval

Győr egyik legkeresettebb részén, Nádorváros és a Belváros határán, központi helyen kínáljuk eladásra ezt a 65 m2-es, (58+ beépített étkező), felújított, 2 szobás lakást egy négyszintes társasház földszintjén. A legnagyobb előnye az elhelyezkedésben van, a belváros gyalog 3 perc, karnyújtásnyira található a vasúti és a vidéki buszpályaudvar, élelmiszerbolt, pékség, több iskola, óvoda, orvosi rendelő. Tartozik hozzá egy zárt udvari beálló, mely a környéken hatalmas előny.
A lakás elosztása: 1 nappali, hálószoba, konyha, külön étkező, fürdőszoba, külön WC. A nappaliban olyan francia ágy került beépítésre, mely egy mozdulattal lenyitható este, reggel pedig könnyedén visszacsukható különösebb ágyazás nélkül. Az alap állapot szerint beépített szekrény látszatát kelti. A lakás rendkívül világos nyugati fekvésének köszönhetően. Elhelyezkedése alapján forgalmasnak gondolnánk, viszont a lakás teljes egészében a belső udvarra néz, ezáltal rendkívül csendes, nyugodt. A társasház utca frontja tatarozáson esett egy éven belül, a lakásban pedig 2 éven belül sor került a nyílászárók cseréjére, mely redőnnyel, szúnyoghálóval szerelt. A felújítás során a belső ajtók is cserélve lettek, illetve a teljes villany- és vízvezeték cseréje megtörtént. A konyhabútor frontjai és a lakásban található több beépített szekrény frontjai is cserélve lettek. A felújítás annyira friss, hogy a festék még meg sem száradt a falon. A tulajdonos precizitása és magas fokú igényessége vonul végig a lakás minden négyzetméterén. A lakást nagy teljesítményű klíma hűti az esetleges nyári meleg napokon. A téli hónapokban a melegről távhő gondoskodik.
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Az ingatlan három hónapon belül birtokba vehető, tehermentes.
Kiváló választás fiatal párok számára, kis családoknak, illetve befektetésnek is egy remek lehetőség. Frekventált elhelyezkedése miatt könnyen kiadható.
Hívjon még ma, ide csak a bőröndjét kell hoznia.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés
-lakástakarék beszámítás
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.