Felújított, modern családi ház Pilisszentívánon eladó

608 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A budai agglomerációban, Pilisszentiván községében kínálok eladásra , egy gyönyörűen felújított, modern kivitelezésű családi házat, új bútorzattal, mely a vételár részét képezi.
Az igényes, minőségi kivitelezésű ingatlan, egy csendes kis utcában található, és akár azonnal költözhető.
628m2-es telken helyezkedő családi otthon, a 80-as években, tégla falazattal épült,mely 10cm külső hőszigeteléssel , műanyag nyílászárokkal rendelkezik. 2020-ban egy teljes külső, illetve belső felújításon eset át, mely tükrözi a jelenlegi igényes állapotát.
A családi ház 80m2 hasznos lakóterülettel rendelkezik, mely alápincézett. Bővítés céljából, tetszés szerint a tetőtér is beépíthető. Kialakításra került az ingatlanban egy nappali, konyha egy légtérben az étkezővel, hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy közlekedő.
Az udvarban viacolor térburkolattal ellátott, két személygépkocsi beállására alkalmas hely került kialakításra.
Az otthon melegéről elektromos panelek gondoskodnak.
Ajánlanám azon kedves érdeklődők részére ezt az ingatlant, akik Budapesthez közel, jó közlekedéssel keresik felújított, azonnal költözhető otthonukat.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.