Felújított nyaraló a Kecsegés-zugi Holtágon

4956 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyomaendrőd Kecsegés-zugi Holtág vízparti részén található 78 m2 hasznos alapterületű kétszintes tégla építésű nyaralót. Az ingatlan a 90-es években épült, kiváló szerkezeti állapotú, folyamatosan karbantartott. A közelmúltban az emeleti rész burkolatainak cseréje, a tetőszerkezet megerősítése, a padlástér szigetelése, teljes körű festés, valamint új lépcső és korlát került beépítésre. Az ingatlan külső hőszigetelése már korábban kivitelezésre került. Jelenleg fűtés nincs kialakítva, de kályha beépítése is lehetséges. Vízellátás fúrt kútról hidroforos rendszerrel biztosított. Így összességében egy hangulatos, nagy helyiségekkel rendelkező igényesen felújított nyaraló várja új tulajdonosát. Itt minden adott a kellemes pihenéshez, kikapcsolódáshoz.
A vízterület 7,4 ha, melynek a Kecsegés-zug Tájvédelmi és Horgász Egyesület a vízkezelője. Megközelítés szempontjából a Gyomaendrőd-Dévaványa közúti híd jobb partján vagy Körösladány irányából minden időjárási körülmények közt jól járható úton lehetséges. Gyomaendrőd központja 5,5 km távolságra található, így nem kell sokat autózni egy bevásárláshoz.
A nyaraló zártkerti ingatlan ként van bejegyezve 993 m2 telekterülettel, a kert végében pedig 24 méter hosszúságú vízpart várja a horgászat szerelmeseit.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a felújított, csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő Kecsegés-zugi nyaraló keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban