Felújított pince Sárospatak központjában

6940 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sárospatak történelmi városközpontjában, a Rákóczi-vár és a várkert szomszédságában egy részben felújított pince magánszemélytől eladó. A lokáció tökéletes, a turistabuszok megállójától és a Bodrog folyón található sétahajó kikötőtől is 50 m-re helyezkedik el. Nagyon jó a kialakítása, körbejárható, de több elágazás is van benne, melyeket vasajtóval lehet lezárni. A belmagassága helyenként eléri a 220 cm-t is.

Jelenleg pinceként funkcionál, azonban a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. Kevés ráfordítással autentikus vendéglátóipari egység, akár extrém szálláshely is kialakítható belőle. Tökéletes helyszíne lehet borkóstolóknak, borvacsoráknak, de az ide látogató turistáknak akár szabadulópincét is ki lehet alakítani belőle. A Vidékfejlesztési Program pályázati felhívásainak felhasználásával uniós támogatás is igényelhető a további fejlesztésekhez!

A képek magukért beszélnek. Tokaj hegyalján ennyire frekventált helyen, ilyen minőségű pincét nem találni. Jöjjön és nézze meg személyesen. A hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban!

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban