Felújított, stílusos, napfényes lakás a Városliget közelében

1492 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálom ezt a Hungária körúton lévő 77 m2-es, 1. emeleti, 3 szobás, teljesen felújított, stílusosan kialakított napfényes lakást.

Az ingatlan egy 2 emeletes, 7 lakásos társasházban található. Anyagi helyzete rendezett, megtakarítással rendelkezik. A közeljövőben sor kerül az ajtó, a kaputelefon és a járda cseréjére.

A lakás alapterülete 77 m2, amihez még tartozik egy 2 m2-es erkély is.
A tágas, stílusosan kialakított amerikai konyhás nappaliból nyílik 2 szoba.
Duplakomfortos, mivel 2 fürdőszoba van. A hagyományos fürdőszoba káddal és wc-vel, míg a külön fürdőben csak zuhanyzó van kialakítva. A másik wc ugyanis szintén külön helységben található. Megtalálható a lakásban még 1 kis kamra is.
2016-ban teljes felújításon esett keresztül. Ekkor cserélve lettek a villanyvezetékek, a vízrendszer és a gázrendszer is. Az új nyílászáróknak köszönhetően csendes is a lakás, valamint az ablakokon szellőző is lett feltéve. Klíma is lett felszerelve. Egy ablak kivételével mindenhol van új szúnyogháló és redőny is. A fűtés gáz-cirkó radiátor. A tűzhely indukciós, ezért a villanyóra is fel lett bővítve.

Belmagassága 2,75 méter.

A közös költség 33 ezer ft, benne korlátlan vízhasználattal. Ám a felújításkor a vízórának a helyét is kialakították.
Villany: 16.000 ft/hó átalány.
Gáz: 7.400 ft/hó átalány.

A beépített konyhai berendezések és a bútorok a vételár részét képezik.
A csillár megegyezés tárgya.

A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan, mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézményekkel.
Pár percnyi gyaloglásra van a Városliget, s tömegközlekedéssel elérhető közelségben a belváros is. A közelben az 1-es villamos, 72-es, 74-es, 75-ös, 76-os és a 79-es troli, valamint az 5-ös, 7E-s, 8E-s, 133E-s, 110-es és a 112-es busz megállója is.

Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

I am offering for sale this 77 m2, 1st floor, 3-room, completely renovated, stylishly designed sunny apartment on Hungária Boulevard.

The property is located in a 2-storey, 7-apartment condominium. His financial situation is tidy and he has savings. The door, intercom and sidewalk will be replaced in the near future.

The apartment has a floor area of ​​77 m2, which also has a 2 m2 balcony.
The spacious living room with stylish American kitchen opens to 2 rooms.
Double comfort as there are 2 bathrooms. The traditional bathroom has a bath and toilet, while the separate bathroom has a shower. The other toilet is also located in a separate room. There is also a small pantry in the apartment.
It underwent a complete renovation in 2016. At that time, the electricity lines, the water system and the gas system were also replaced. Thanks to the new doors and windows, the apartment is quiet and the windows are ventilated. Air conditioning was also provided. There is also a new mosquito net and shutter everywhere except a window. The heating is gas circulating radiator. The stove is induction, so the electric clock has also been expanded.

Its internal height is 2.75 meters.

The common cost is 33 thousand ft, including unlimited water use. But during the renovation, the location of the water meter was also designed.
Electricity: 16.000 ft / month flat rate.
Gas: 7.4000 ft / month flat rate.

Built-in kitchen equipment and furniture are included in the purchase price.
The chandelier is the subject of an agreement.

The area is excellent, both infrastructurally and with the institutions needed for everyday life.
The City Park is a few minutes' walk away, and the city center can be reached by public transport. Trams 1, trolleys 72, 74, 75, 76 and 79, as well as trams 5, 7E, 8E, 133E, 110 and the 112 bus stop.

The property can only be viewed at a pre-arranged time.

Szikszay János

Szikszay János

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 362 1277
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban