Felújított társasház,jó környéken,nagy telek résszel!

157 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Törökzug városrészen található 89 m2 alapterületű tégla falazatú 3 szobás + 1 nappalis kialakítású társasházi ingatlant, mely az elmúlt évek során teljes belső felújításon esett át. Ez az átalakítás magában foglalta a víz-szennyvíz hálózat cseréjét, a helyiségek aljzatbetonozását és vízszigetelését, a fűtésrendszer korszerűsítését, új műanyag nyílászárók beépítését, a teljes elektromos hálózat cseréjét. álmennyezet kialakítását és a födém hőszigetelését. A ház melegéről a kombi gázkazánon kívül 2 db cserépkályha is gondoskodik, így egy alacsony rezsiköltségű, igényesen felújított családi ház várja új tulajdonosát! Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően boltok, gyógyszertár, közintézmények szinte karnyújtásnyira találhatóak, de a belváros is pár perc gyaloglással könnyen elérhető.

Az elkerített saját telek mérete 842 m2, amelyen helyet kapott egy 17 m2 melléképület, mely kis ráfordítással akár külön lakrésszé is alakítható, mellette egy könnyűszerkezetes szerszámost és egy fedett kocsibeállót is találunk.
Az ingatlan külső hőszigetelésének és a kerítés utcafronti részének felújításának munkálatai jelenleg is zajlanak, de ez a vételár részét tartalmazza.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított családi ház, mely a törökzugi városrész frekventált részén található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban