Fényárban úszó egy szoba + hallos lakás az Orczy negyedben

368 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fényárban úszó egy szoba + hall kialakítású lakás az Orczy negyedben

NAPFÉNYES, CSENDES, 3. EMELETI LAKÁS ELADÓ AZ ORCZY NEGYEDBEN, EGY MEGÚJULÓ TÁRSASHÁZBAN, AHOL AZ ÉRTÉKNÖVEKEDÉS BIZTOSÍTOTT

Megvételre kínálok az Orczy tér és a Golgota tér szomszédságában, kitűnő infrastruktrúrával rendelkező környéken egy 38 m2-es, déli tájolású, szép állapotú, részben felújított lakást, mely elhelyezkedésének köszönhetően remek vétel befektetési céllal, mivel könnyen bérbeadható, illetve ragyogóan alkalmas akár irodának is, de szép és nyugodt otthont adhat fiatal pároknak vagy egyedülállók számára.

A LAKÁS
A jelenleg még lift nélküli társasház 3. emeletén található lakás szép állapotban van, az idén tisztasági festést kapott, valamint befejeződött a fürdőszoba komplett felújítása is.
Alaprajz szerinti elrendezésben előszoba és konyha, tusolós fürdőszoba, valamint egy 11 m2-es hall és egy 17 m2-es szoba található benne.
Az impozáns boltíves megoldással egybenyíló szoba és hall fa parkettás, jelenleg padlószőnyeggel fedett, mely könnyen cserélhető, vagy felszedését követően az eredeti parketta szépen felújítható.
A szoba két hatalmas, a hátsó, zöld udvarra nyíló, új, bukó-nyíló műanyag ablakának valamint déli tájolásának köszönhetően rendkívül napfényes, világos.

A lakásban mindenféle fűtés kialakítható, bélelt kémény és gázóra kiépítésre került, jelenleg elektromos fűtéssel rendelkezik. A benapozottságnak köszönhetően a fűtési költség alacsony.
A melegvizet villanybojler szolgáltatja, a konyhában gáztűzhely van, a mosó- és mosogatógép bekötőhely kialakításra került, a további berendezés az új tulajdonos ízlésének megfelelően történhet.
A hallban egy 70 cm mély, 2,5 méter szélességű és csaknem plafonig érő magasságú tükrös, tolóajtós beépített szekrény segíti a berendezkedést és növeli optikailag a teret.
A belmagasság 3,2 méter, melynek köszönhetően tágas térérzet jellemző.
A lakás fém biztonsági ajtóval rendelkezik.

A HÁZ
A múlt század elején épült, tiszta és csendes társasház első látásra megtévesztő lehet, hiszen jelenleg korának megfelelő kinézetű. Azonban köszönhetően az összetartó lakóközösségnek és a rendkívül gondos közös képviseletnek, a társasház a folyamatos szépülés és megújulás időszakát éli.

A ház anyagilag nem csak stabilan működik, de megtakarításokkal is rendelkezik, a folyamatos felújítási és karbantartási munkálatoknak – mellyel kapcsolatban a lakóközösség maximálisan együttműködő -, valamint a környék folyamatos fejlődésének köszönhetően itt az értéknövekedés egyértelműen biztosított.
Felújításra kerültek a gázvezetékek, a belső homlokzat, a függőfolyosók az arculat megtartásával, valamint a végfalak. Folyamatban van a lépcsőház felújítása, 2022-ben felújításra kerül a külső és a hátsó homlokzat, valamint elfogadott már a kapura vonatkozó felújítási terv is, mely szerint jövőre már szép új motoros fa kapuja lesz a háznak.

A ház zárt belső udvarral rendelkezik, ahol havi kétezer forintért bérelhető a lakók számára gépkocsi beálló.

LOKÁCIÓ
A környék közlekedése kiváló, a közelben van a Keleti pályaudvar a 2-es és a 4-es Metróval, illetve a Nagyvárad tér a 3-as Metróval. A szomszédos Orczy teret számtalan villamos és trolibusz vonal, valamint autóbuszjárat érinti, így innen Budapest minden pontja könnyen elérhető, az éjszakai közlekedés is mindenhonnan megoldott. Az utcában van a 99-es busz megállója, mellyel pár perc alatt elérhető a Blaha Lujza tér vagy az 1-es villamos vonala.

A közelben vannak a Semmelweis egyetem, a Nemzeti Közszolgálati egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, vagy az Óbudai Egyetem egyes épületei, ezért befektetési célú vásárlás esetén az ingatlan diákok számára különösen kelendő lehet.
Az ingatlanhoz közel van a megújult Orczy kert is kiváló pihenési és sportolási lehetőségekkel, piknikezésre is alkalmas nagy zöldfelülettel (játszóterek, sportpályák, kalandpark, sport- és fitneszpark, futópálya, csónakázó tó, teraszos kávézó).

A lakástól gyorsan, akár pár perces sétával elérhető minden, a napi élethez szükséges intézmény és üzlet is.

Az ingatlan vételára 25.900.000 forint.


A lakást jó szívvel ajánlom befektetési célra is, mivel bérlők által keresett környéken van, illetve mindazoknak, akik jól ellátott környéken, remek közlekedési feltételekkel rendelkező, világos, napfényes lakást keresnek.

Külön figyelmet érdemel a ház és a környék megújulása révén a várható értéknövekedés!

A lakás tehermentes, azonnal költözhető.
Az ingatlan akár banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani. Jó szívvel ajánlom önnek a 30 bankkal kapcsolatban álló hitelcentrumunk díjmentes konzultációját!

Ezen kívül rendelkezésre állunk energetikai és ingatlanjogi szolgáltatásokkal is, ingatlanjogászunk gyorsan, de körültekintően, kedvezményes díjazás ellenében készíti el önnek az adásvételi szerződést.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu

Parti Anikó

Parti Anikó

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 637 3773
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.