Festői környezetben Segesden családi ház eladó

11739 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Somogy Megyében festői környezetben, Segesd legnyugodtabb részén családi ház eladó! Ha csendre, nyugalomra és igazi egészséges környezetre vágyik. Itt nincs átmenő forgalom! A külső rész felújításra szorul a belső rész felújított. A tetőt 2016-ban fóliázták és újra cserepezték. A belső tér járólappal és laminált parkettával burkolt. A nyílászárókat műanyagra cserélték. A villamos hálózat rézkábellel újravezetékelt. A fűtésről két fatüzelésű kályha gondoskodik. A meleg vizet 120l-es villanybojler állítja elő. Az udvaron és a kertben gesztenye és többféle gyümölcsfa hozza terméseit.

In Somogy County, in a picturesque environment, in the quietest part of Sighisoara, a family house is for sale! If you want peace, quiet and a truly healthy environment. There is no through traffic here! The exterior needs renovation, the interior has been refurbished. The roof was foiled in 2016 and tiled again. The interior is covered with tiles and laminate parquet. The doors and windows were replaced with plastic. The electrical network is re-wired with a copper cable. Heating is provided by two wood-burning stoves. Hot water is produced by a 120l electric boiler. In the yard and garden, chestnuts and several fruit trees bear fruit.

Leszkó Attila

Leszkó Attila

Ingatlanértékesítő
Nagyatád
+36 (30) 290 3013
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.